Dejtingsajter för gifta


Paul 24 bild år
Namn: Paul/ Ålder: 24 år/ Tillväxt: 153/ Vikt: 50

Jag gör inte det när ni tillåter dessa ”fluktare” med helt tomma profiler. Men vart att jag tröttnade och sa hon fick hitta nåt annat ställe att bo på ,så hon flyttade till en annan Rysk Kvinna och dom körde ut henne efter en Vecka också.


Sam 30 bild år
Namn: Sam/ Ålder: 30 år/ Tillväxt: 174/ Vikt: 74

Nej, skulle inte tro det! Han gör ju inte det lättare för mig gentemot barnen??


Madelen 26 bild år
Namn: Madelen/ Ålder: 26 år/ Tillväxt: 171/ Vikt: 80

Karina Känslig (47) klickade på en blinkande reklamannons och hamnade på flirt-kids. Vi skulle inte klara oss om vi bara försökte sälja skivor för att ha kvar vår integritet idag, säger Stenborg.


Teodora 30 bild år
Namn: Teodora/ Ålder: 30 år/ Tillväxt: 162/ Vikt: 51

Vad är bra, dåligt, roligt etcetera? Tror att de är den enda sajten som har det så.


Osman 21 bild år
Namn: Osman/ Ålder: 21 år/ Tillväxt: 155/ Vikt: 57

Enligt undersökningen så ska man helst vara över 30 år, ha en högre utbildning och ha en jämngammal partner med liknande utbildningsbakgrund för att förhållandet ska hålla. Flera bad om telefonnummer och ville träffas – inom loppet av en timme.


Thomas 34 bild år
Namn: Thomas/ Ålder: 34 år/ Tillväxt: 174/ Vikt: 55

Under tiden gick jag därifrån, handlade, badade och kollade då och då om de fortfarande höll på. Något som är speciellt för nätet som kontaktförmedling är att man har större kontroll över hur man framställer sig själv än vid ett möte på exempelvis krogen.


Finn 20 bild år
Namn: Finn/ Ålder: 20 år/ Tillväxt: 180/ Vikt: 64

Och jag vet att jag kommer att bli sågad vid fotknölarna,men sånt är kul men lite så här känner jag. Och för alla tjockisars skull.


Alea 40 bild år
Namn: Alea/ Ålder: 40 år/ Tillväxt: 167/ Vikt: 70

När jag inte är tränad själv! Allra längst ner i dalgångarna rinner det nästan alltid vatten, en älv, en å eller en bäck.


Knut 30 bild år
Namn: Knut/ Ålder: 30 år/ Tillväxt: 176/ Vikt: 64

Känns det mer som en plikt eller lätt jobbigt så kanske det inte är rätt. Jag insåg att jag inte är ett piss intresserad av henne.


Klara 22 bild år
Namn: Klara/ Ålder: 22 år/ Tillväxt: 169/ Vikt: 61

Så skulle vi aldrig göra i Sverige. Därför skulle jag råda dig att inte investera för mycket i henne förrän ni har haft er dejt och du känner henne lite bättre och också vet att hon investerar mer känslor i dig.


Nilla 20 bild år
Namn: Nilla/ Ålder: 20 år/ Tillväxt: 176/ Vikt: 76

Jag skulle aldrig presentera Ludvig innan jag känner att det kan bli något varaktigt. Herr X får sitt sex och fru Z träffar en glad man som ger henne massor uppmärksamhet.


Pixie 39 bild år
Namn: Pixie/ Ålder: 39 år/ Tillväxt: 175/ Vikt: 69

Detta är typiska tecken på ideal sökning där kärlek blir förträngt. Vi behöver skaka liv i samtalet om medias innehåll.


Gunnar 36 bild år
Namn: Gunnar/ Ålder: 36 år/ Tillväxt: 159/ Vikt: 62

Jag känner att jag knappt orkar skriva meddelanden, då det blir en hel del samma info man delar ut och frågar, om intressen, vad man gör osv. Ska jag lägga ner, är han upptagen eller vad.


Sonia 30 bild år
Namn: Sonia/ Ålder: 30 år/ Tillväxt: 154/ Vikt: 64

Hon har tagit mycket illa vid sig och planerar nu en demonstration utanför Kanal 5:s lokaler på Rådmansgatan i Stockholm. Då skrev hon att hon ville ha nya kvinnliga vänner i Kalmartrakten.


Elizabeth 20 bild år
Namn: Elizabeth/ Ålder: 20 år/ Tillväxt: 162/ Vikt: 62

Den stora fördelen med Malmö, sett ur nätdejtingperspektiv, är självklart utbudet. Martin Melin 20% 3.


Zara 20 bild år
Namn: Zara/ Ålder: 20 år/ Tillväxt: 158/ Vikt: 71

Jag har tagit det lugnt med att dejta ett tag nu, men så fort solen kikar fram längtar jag direkt efter att få dela den härliga känsla jag har inom mig med någon annan. Ett första projektet pågår just nu.